Llefià, una jornada inoblidable

La participació de Tronada, diables i diablesses Sant Adrià a les Festes Populars de Sant Antoni de Llefià, el dissabte 14 de juny de 2008, ha estat una jornada molt positiva. La colla ha fet acte de presència durant el matí a la X mostra d’entitats a Llefià, amb un estand presencial i l'actuació de la Colla de Tabalers a La Tabalada.

Per la tarda vam gaudir del Correfoc Infantil on va participar Tronada, amb la Colla Infantil i la Colla de Tabalers, junt amb les colles infantils de Kapaoltis i la de Guspires de Sants. El recorregut va començar a la Plaça Trafalgar, pujant per Pérez Galdós fins a l'esglèsia i es va culminar amb una encesa conjunta de les tres colles. Va ser el primer correfoc oficial de la colla infantil i hem de dir que va ser tot un èxit i més d'una vegada van fer esclatar els aplaudiments del públic assistent.

En acabar el Correfoc Infantil, la colla de diables Kapaoltis, que celebraven el seu 20+1 aniversari i que aprofitem des d'aqui per felicitar-los, ens van fer gaudir de la Cremada de l'església que van culminar amb una traca final que baixava per tot el carrer Pérez Galdós fins a la Plaça Trafalgar.

Seguidament va tenir lloc el Correfoc 2008 amb la participació de les colles grans, que començava amb el mateix recorregut que l'anterior i baixava pel carrer de Ramiro de Maeztu fins al rellotge de la Plaça Trafalgar, per finalitzar el correfoc cada colla va fer el seu lluïment i una encesa conjunta. La colla va estrenar la nova vestimenta així com diables i tabalers que participaven per primera vegada i que s'ho van passar molt però que molt bé. Hem de felicitar també a la colla de tabalers pel gran treball que van fer, acompanyant tota la jornada amb els seus ritmes diablescs.

La implicació i el treball de tot el personal va ser fundamental per fer d'aquesta una jornada inoblidable, així que en nom de la colla, agraïm l'esforç de tothom qui participa perque el projecte avanci.

Ens veiem a la propera cremada!!

Els diablets carregats enmig del correfoc

CLICKEU AQUI PER DESCARREGAR L'ALBUM DE FOTOS
DE LES FESTES POPULARS DE SANT ANTONI DE LLEFIÀ

2 comentaris:

Edu ha dit...

Vinga que volem veure més fotos !!! Aquests diablons ballant i corrent. VA, VOLEM MÉS FOTOS !!!

diables i diablesses Sant Adrià ha dit...

ja tenim l'album de fotos publicat en el blog!!!

bon profit!