5è Aniversari Concurs de Percussió de Barcelona

LLOC: Parc del Guinardó
DATA: 26 de juny 2010
.
Grups participants al Concurs de Percussió:
.
Categoría lliure:
Batek, Batoka’m, Batubaroa, Batukanya, Batukats de l’ala, La Band Sambant, Marcatú-Sitges, Protons, Sambandreu, Son da Rua, Tambolas, Xirois.
.
Categoría Tradicional:
Diables Músics del Prat, Kukumku-Diables de la Florida, Republi-k de l’Avern, Tabalers de Sants, Tocats i Enforcats, Tronasec (tabalers de TRONADA + POBLE SEC)

PROGRAMA:

17:30h. CERCAVILA
Un cop els grups estiguin organitzats segons l'ordre establert de sortida, i la Guàrdia Urbana asseguri el tall del trànsit de l'Av Mare de Déu de Montserrat, s'iniciarà el cercavila cap al Parc del Guinardó. Un cop arribats al Parc del Guinardó, un membre de l'organització demanarà al grup que deixi de tocar i indicarà on s'ha de dirigir per a la seva participació a les eliminatòries (en el cas que hi hagin de participar).

18:30H. ELIMINATÒRIES
Un any més, l'activitat principal es centra al Parc del Guinardó de Barcelona. Un cop finalitzat el cercavila que conduirà els grups fins al parc, s'iniciarà l'eliminatòria de la categoria lliure. L'eliminatòria consta de dos actuacions d'un màxim de 5 minuts cada una per grup, que es realitzaran davant del jurat. Cada actuació es realitzarà a un espai diferent del parc. A cada una de les actuacions el grup té llibertat per interpretar el mateix tema o diferents. Els membres de l'organització indicaran en tot moment als grups la localització on han de dirigir-se.

20:00h. FINALS
Un cop el jurat hagi decidit quins seran els grups que participaran a la final, aquesta decisió es comunicarà als participants i s'iniciaran les finals. Primer es realitzarà la final de la categoria tradicional i després la final de la categoria lliure. Cada grup disposarà d'una única actuació davant l'escenari amb un temps màxim de 10 minuts. El tema a interpretar no té per què ser el mateix interpretat a les eliminatòries.

Un cop finalitzades les finals. El jurat deliberarà sobre els guanyadors de cada categoria. Un cop estigui decidit, es realitzarà l'entrega de premis.

22:00h. CONCERT
Com a cloenda de festa, es farà el concert. Enguany tenim dos grups joves d'una gran qualitat:
MINE
SE ATORMENTA UNA VECINA
.
Com arribar:
Metro: L4 Guinardó
Bus: 31, 32, 39, 55, 74