VI Mostra d'entitats, un lloc de confluència

La VI Mostra d'Entitats s'ha celebrat els dies 31 de maig i 1 de juny a la Plaça de la Vila de Sant Adrià de Besòs. Tronada, diables i diablesses de Sant Adrià ha aprofitat l'ocasió per mostrar a la ciutadania la seva nova imatge basada en un drac-caimà.

Aquesta història es remonta al dia 25 de setembre de 2007, quan un biòleg va avistar un caimà al riu Besòs, que poc desprès van poder capturar per portar-lo al Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya, i que d'una manera simbòlica la colla de diables també va adoptar: fent d'aquest rèptil el centre de les seves activitats.

Tronada ha estat present durant tota la mostra amb un stand presencial on s'ha concentrar molta gent interessant-se per l'estat de la colla, així com molts seguidors habituals de l'associació que volen formar part de la colla en alguna de les seves tres vessants: colla gran, colla infantil i tabalers.

Dissabte per la tarda, la colla infantil va representar la trobada de l'ou del que neixerà la nova mascota, i ho va fer mitjançant una carretillada i un petit castell de focs acompanyats per la nova colla de tabalers.

Esperem que no s'allargui molt la trobada d'un nou local on poguem donar resposta a tota l'acceptació que estem trobant entre el públic de totes les edats, per donar sortida a tots els projectes que s'estàn realitzant.

Part dels integrants de Tronada amb la nova vestimenta.

CLICKEU AQUI PER DESCARREGAR L'ALBUM DE FOTOS
DE LA VI MOSTRA D'ENTITATS