Els tabalers de Tronada

Fa més d'un any que l'Edu, un dels membres més veterans de la colla de diables, va ser l'encarregat de posar en marxa el projecte de creació de la colla de tabalers. No ha estat gens fàcil portar-lo a terme, s'havia de coordinar la instrumentació, els membres, els ritmes, etc. amb la dificultat afegida que la colla no té un local fixe on reunir-se i que l'únic dia que els integrants poden assajar és el dissabte pel matí.

Avui dia podem dir que tot aixó s'ha superat amb escreix, la colla de tabalers ja está consolidada i mica en mica va incorporant nous ritmes amb els que acompanya tant a la colla de diables infantils com a la colla gran.

Aprofitem aquestes línies per felicitar a tots els tabalers pel gran treball que están desenvolupant i per fer-nos gaudir dels seus ritmes a les trobades, correfocs, balls de diables, nits de foc, actes reivindicatius del món del foc, etc. (per a més informació veure l'apartat "properes activitats"), i els animem a continuar fent l'esforç amb els assajos setmanals (tots els dissabtes a les 10:15h.)

Si vols formar part de la colla de tabalers,
no ho dubtis més i envia un mail a diablestronada@gmail.com amb les teves dades personals (nom, edat i telèfon) i de seguida ens posarem en contacte amb tú!!