Sorteig Diabòlic 2009


La colla de diables TRONADA, diables i diablesses Sant Adrià sorteja una panera amb productes de l'infern. Per adquirir participacions a 1 eur. podeu enviar un mail a diablestronada@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Lliurament del premi al número que coincideixi amb les tres últimes xifres del sorteig de la O.N.C.E. que tindrà lloc el divendres 18 de desembre de 2009.

PER NADAL CADA OVELLA AL SEU CORRAL.


VINS, CAVES i LICORS
Assaboriu la nostra panera si teniu sort, una panera plena de licors propis del nostre estimat déu Bacus, déu de la disbauxa i del bon vi, molt llunyà d'algun Sant carregat de cola que únicament ens aporta un embotiment de gasos químics.

PERNIL IBÈRIC, XORIC, FORMATGE I LLAUNER DE FRUITS MARINS
Atipeu-vos d'embotits de la terra, els millors, vinguin d’on vinguin que aquí no hi trobareu or, encens, ni mirra. Estimem la vida, la bona vida com la que estima sa MAGESTAT EL REI CARNESTOLTES, únic rei al que nosaltres adorem amb gran joia.

TORRONS, NEULES I FRUITES DOLCES EN ALMIBAR
Ompliu el paladar de les millors llaminadures, aquelles que formaven part de la casa que enlluerna a HANSEL i a GRETEL, torrons, xocolata, mel i galetes a dojo.

Digeriu, doncs, la nostra panera sense enganyar-vos que aquestes festes son festes si d'elles en treieu un bon empatx que converteixi el vostre estómac en el millor dels inferns.